Saabumine

Kaks vahepeatust ja kokku ligi 20 tundi lendamist oli mõistagi karm. Tahtsin pärast nelja tundi (10+ tunnist) Amsterdam-Panama City lennul pilti teha, sest nii tülpinud nägudega on meid harva näha, aga polnud jõudu. Igatahes nägime lennuki aknast tükikest Kolumbiast ja uhkeid Panama City pilvelõhkujaid. San Josesse maandusime umbes kl 19 kohaliku aja järgi. Seejuures pinniti mind passikontrollis Laurist oluliselt pikemalt. Vajusime natuke pärast kl 21 magama ja ärkasime kl 5-6 vahel järgmisel hommikul ning hetkel ehk siis viis päeva hiljem ongi see meie rutiin.

Join the Conversation

2 Comments

  1. mulle tundub, et see mees 3. pildi dpol eõnnelik mitte ainult kuvari pärast vaid et ka ühel pool on Subway ja teisel pool KFC.. nagu Lauri paradiis tõepoolest

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *